UIttamo konsertti 2020

Uittamolla kesäkonserttien sarja

Turun Uittamolla alkaa kesäkuun lopulla kesäkonserttien sarja.  Iskemäkonserttien sisällöstä vastaavat Milana Misic, Teijo Lindström, Amadeus Lundberg, Saija Tuupanen ja Mikael Konttinen.

 

Korona-pandemian pikkuhiljaa taittuessa Turussa esitetään kesäisten iskelmäkonserttien sarja. Ensimmäisen sunnuntaina 28. kesäkuuta esitettävän konsertin sisällöstä vastaavat pitkän linjan laulajatar Milana Misic sekä Tangokuninkaana tutuksi tullut Teijo Lindström.

 

Milana Misicin ja Teijo Lindströmin Kesällä kerran -konsertissa artistit tuovat nostalgisen musiikkisillan menneisiin hitteihin ja nykyajan kauniisiin kappaleisiin. Mukana on musiikin koko tunneskaala rakkaudesta mustasukkaisuuteen, ikävää unohtamatta. Suomalaista hassuttelua ja aurinkoista tunnelmaa. Ohjelmassa on herkkiä balladeja, tulista tangoa, suuria tunteita ja iloista kesämieltä. Mukana mm. Toivo Kärkeä, Carolaa, Katri Helenaa sekä hieman yllättäen jopa Abbaa!

 

Heinäkuussa konserttisarja täydentyy kahdella konsertilla:

 

 

Amadeus Lundbergin kesäkonsertissa kuullaan artistille ominaisinta kaunista ja herkkää tulkintaa, mutta myös räväkkyyttä tähän musiikkihetkeen on saatu mahtumaan kesäisten rytmien saattelemana. Lauluja kesäisen kulkijan taipaleelta. Aurinkoa ja sadepilviä.

 

Saija Tuupasen & Mikael Konttisen Suvi-Suomi soi -konsertissa liidetään poikkeusajan kunniaksi valon, ilon ja hyvänmielen musiikkihetkeen. Konsertissa kuullaan tuttuja kotimaisia iskelmähelmiä ja Suomi-klassikoita. Hetkiä ja tunnelmaa. Saijan ja Mikaelin tuntien voivat he innostaa yleisöä vaikkapa hersyvään yhteislauluun.

 

Pienille konserteille tuntuu nyt olevan kysyntää ja monet ryhmät ja yhdistykset ovat jälleen kyselleet kesän musiikkitarjonnasta. Uittamoa hallinnoiva Turun Toverit haluaa vastata yleisön toiveisiin ja järjestää musiikkielämyksiä kesään. Ne tuovat odotettua piristystä kaikille iskelmämusiikin ystäville. Myös artistien keikkakalenterit ovat ammottaneet loppukevään ja alkukesän tyhjyyttä, ja vieläkään ei ole varmuutta, järjestetäänkö kesäisin eniten tanssiartisteja työllistävä lavatansseja montaakaan. Nämä konsertit tukevat omalta osaltaan artistien työtilannetta.

 

Hallituksen ohjeiden mukaan pienten konserttien järjestäminen on siis kesällä sallittua tietyin varotoimin. Tapahtumassa toimitaan vastuullisesti ja noudatetaan viranomaisten antamia Covid-19-pandemiaan liittyviä turvallisuusohjeita. Konsertteihin otetaan rajoitettu määrä asiakkaita ja istumapaikkojen väliin jätetään tilaa. Tapahtumapaikalla on myös käsidesinfiointipisteitä.

 

Konsertti:

Su 28.06. Milana Misic & Teijo Lindström – Kesällä kerran

Turku, Uittamo Paviljonki, klo 15

 

Tulossa myyntiin myös:

 

Su 12.07. Amadeus Lundberg -kesäkonsertti

Turku, Uittamo Paviljonki, klo 15

 

Su 26.07. Saija Tuupanen & Mikael Konttinen – Suvi-Suomi Soi

Turku, Uittamo Paviljonki, klo 15

 

Kesällä kerran konsertin ennakko: Ticketmaster kautta maan sekä Koru Linnea (Eerikinkatu 17)

Kaikki liput alkaen 25€ + mahd. palvelumaksut.

Muihin konsertteihin otetaan varauksia vastaan.

 

Järj. TuTo ry ja MagnumLive

Lisätiedot: https://www.magnumlive.fi/konsertit-ja-tapahtumat/kesakonsertit-2020/

Lippuvaraukset jo nyt: Vesa Puukari, vesa.puukari@magnumlive.fi. p. 045 256 3009

 

 

Top