hulahula, Hula hula, Yle, maailmanennätys, Robin

Uittamo mukana Ylen Hulahula ME-projektissa juhannusaattona

Turun Uittamo Paviljonki on mukana Ylen Koko Suomi tanssii / Hulahula -maailmanennätysprojektissa.

 

Olethan sinäkin? Tervetuloa siis Uittamolle juhannusaattona. Tempaistaan joukolla klo 22 Robinin Hulahulan tahdissa!

 

Juhannusaaton perinteikkäiden tanssien tanssittajana klo 20 – 01 on Kari Vepsä & Onnenmaa.

 

hulahula, Hula hula, Yle, maailmanennätys, Robin

 

Mikä tämä tempaus oikein on?

 

Lyhyesti: Yle otti vastaan Tanssin Tiedotuskeskuksen Koko Suomi tanssii -haasteen ja päätti rakentaa kokonaisen kampanjan tanssin ympärille! Kyseessä on yksi Ylen vuoden suurimmista tuotannoista, joka näkyy ja kuuluu kevään ja kesän aikana kaikkialla: tv:ssä, netissä, radiokanavilla ja sosiaalisessa mediassa. Yle kerää yhteen Suomen juhannusfestivaalit, tanssilavat, kaupunkien juhannustapahtumat ja ihmisten omat mökkibileet. Koko Suomi muuttuu yhdeksi valtavaksi virtuaaliseksi tanssipaikaksi. Kaikkialla juhannusta juhlivat suomalaiset kutsutaan mukaan kaikkien aikojen juhannustanssiin, tekemään yhdessä maailman ennätystä. Suoraa lähetystä nähdään juhannusaattona 23.6.2017: Yle TV1, Yle Radio Suomi ja Yle Areena.
Kampanja on saanut nimekseen Hulahula Suomi!Projektin tunnukseksi on valittu Robinin kappale, jonka nimi on Hula hula. Kyseinen kappale soi myös Uittamon tanssilavalla klo 22. Luvassa on hienoa lattarihenkistä menoa. Koreografian saa kukin valita itse, mutta videolta voi ottaa vinkkiä. Tämähän toimii myös paritanssina!

 

Siispä klo 22 tanssitaan Hulahulaa koko Suomen voimalla. Ennen kaikkea saamme yhdessä olla mukana tässä hienossa yhteisöllisessä projektissa juhlistamassa kukin omalta osaltamme 100-vuotiasta Suomea ja tanssikulttuuria!

 

 

Ylen Hulahula Suomi – tulossa kaikkien aikojen Juhannustanssit!

Top