Teijo Lindström, tangokuningas

perjantai 31.08.2018 20:00

Teijo Lindström

Liput 15 e.

 

Tangokuninkaaksi vuonna 2017 kruunattu Teijo Lindström on valloittava persoona ja esiintyjä. Ennen tangokruunua Teijo on keikkaillut ja konsertoinut paljon, mutta voiton myötä hän tuli tutuksi Suomen kansalle, ja kaikille tuli selväksi, että tämä mies ja hänen mahtava äänensä ja tulkintansa ovat tulleet jäädäkseen.

 

Tanssipuolella aikamoisena ilopillerinä ja veijarinakin tunnetun Teijon rinnalle astui vuoden 2017 alussa uusi huippumuusikoista koostuva Royal Sound -orkesteri. Kokoonpano uudisti kertaheitolla ohjelmistonsa ja nyt keikoilla soi yleisön kiittelemä laaja- ja moniväritteinen tanssimusiikki.

 

– Ohjelmisto hyppäsi aimo annoksen eteenpäin ja uusimme kokonaan settimme. Nyt tanssi-iltamme ovat monipuolisia, kun ohjelmistoomme kuuluu perinteisten tanssilajien lisäksi paljon lattari-rytmejä ja tietysti myös mm. Buggit, Rockit ja Jivet. Mukana on harvemmin kuultuja rumbia, kuten Palaa luoksein mun, joka yksi rakkaimmista lauluistani, swengaava Crazy Little Thing Called Love, vauhdikas Mustalaisnainen sekä Edit Piaffin upea valssi, Padam Padam, josta tanssikansa on ollut erityisen iloinen.

 

Syksyllä 2017 julkaistiin Teijo Lindströmin single Lago Maggiore ja heti sen perään tangoalbumi Tangokuningas 2017 – Teijo Lindström. Uusi, oma albumi Oon rakkautta saanut (Sony Music) julkaistaan 24.8.2018 ja levyn ensimmäinen single-lohkaisu Jos jätät minut, soi radioissa 30.6. alkaen.

 

Top