Taikakuu, Juha Metsäperä, Uittamo, tanssit

perjantai 25.08.2017 20:00

Taikakuu

Liput 15 e. Suuri Sydän -etkotanssit!

 

Taikakuu on yksi Suomen iskelmätaivaan kirkkaimpia orkestereita. Nykyään reippaan sadan keikan vuosivauhtia pitävä yhtye on kiinnittänyt itsensä vahvasti iskelmäkansan sydämiin.

 

Paikka Suomen tunnetuimpien orkesterien joukossa on ansaittu kovalla työllä ja oikealla asenteella. Taikakuu on historiansa aikana saavuttanut paljon: meriiteistä löytyy muun muassa Vuoden viihdyttäjä-, Emma– sekä lukuisat Kuukauden levy -palkinnot. Lisäksi Taikakuulla on ollut oma Saanko luvan -TV-ohjelma, sekä Kesäillan Valssi -TV-kiertueorkesteri.

 

Kesän 2014 päätteeksi Taikakuun solistiksi astui Juha Metsäperä, joka on tehnyt hienon uran omallakin soolourallaan ja julkaissut mm. neljä pitkäsoittoa. Heti taipaleensa alkumetreillä uudistunut kokoonpano piipahti studiolla ja tuloksena on kappale nimeltään Minä en puhu. Taikakuun uusin albumi Virta julkaistiin vuoden 2015 syksyllä. Taikakuu on levyttänyt uransa aikana jo kahdeksen albumia, yhden kokoelman ja myös DVD:n.

 

Uittamo on  Suuri Sydän / Passion of Dance -tapahtuman yhteistyökumppani. Taikakuun tanssit ovat tapahtuman viralliset etkotanssit! Suuri Sydän -tapahtuma järjestetään Turun Logomossa lauantaina 26.8.2017. Voita liput tapahtumaan! Osallistu tästä!

 

Uittamo; Suuri Sydän, Passion of Dance, Logomo

logomo_passion_of_dance4

 

Top