saija tuupanen, exmiehet, uittamo, tanssit, turku

perjantai 18.05.2018 20:00

Tanssien avajaiset: Saija Tuupanen & eXmiehet

Kesä 2018 starttaa jälleen upeiden tanssien siivittämänä. Tämän suven tanssit avaa 18. toukokuuta 15-vuotistaiteilijajuhlaansa viettävä Saija Tuupanen.

 

OSALLISTU ARVONTAAN! Nostalgisen Turun Uittamo Paviljongin kesätanssit alkavat! Voita liput suven 18.5.2018 avaustansseihin, joissa viihdyttää Saija Tuupanen & eXmiehet. Arvonta käydään Uittamon Facebookissa (kaksi 2 hengen lippupakettia) ja se suoritetaan kaikkien kilpailukuvasta tykänneiden kesken tiistaina 15.5. Voittajat ilmoitetaan Uittamon Facebook-sivulla. Ohjeet lunastamiseen lähetetään voittajalle Facebook-viestinä.

 

Avajaisillan liput 15 e.

 


 

Upeista tulkinnoistaan tunnettu Saija Tuupanen on vakiinnuttanut paikkansa Suomen iskelmätaivaalla. Tuupanen on vuosien saatossa noussut keikkapaikkojen kiintotähdeksi ja keikkakuningattareksi, josta myös täysi keikkakalenteri kertoo omaa lahjomatonta kieltään. Tangomarkkinolla kuningattaren tittelillä palkittu Saija tunnetaan hyvästä ohjelmistostaan ja aurinkoisesta olemuksestaan.

 

Saija on ollut ravintola- ja tanssilavakeikkojensa lisäksi mukana monissa konserteissa ja kiertueilla. Lisäksi Tuupanen on nähty myös musikaalin maailmassa sekä erilaisissa joulukonserteissa ja -julkaisuissa.

 

Saija on vuosien aikana julkaissut vuosien varrella neljä albumia sekä Saija Tuupanen – 20 suosikkia -kokoelmalevyn. Uusin sinkku Haaveiden yö julkaistiin kesällä 2017.

 

Saija Tuupanen keikkailee iloisen ja ammattitaitoisen eXmiehet-tanssiorkesterin kanssa.

Top