saija tuupanen, exmiehet, uittamo, tanssit, turku

sunnuntai 03.09.2017 19:00

Saija Tuupanen & eXmiehet

Liput: 15 e.

 

Upeista tulkinnoistaan tunnettu Saija Tuupanen on vakiinnuttanut paikkansa Suomen iskelmätaivaalla. Tuupanen on vuosien saatossa noussut keikkapaikkojen kiintotähdeksi ja keikkakuningattareksi, josta myös täysi keikkakalenteri kertoo omaa lahjomatonta kieltään. Tangomarkkinolla kuningattaren tittelillä palkittu Saija tunnetaan hyvästä ohjelmistostaan ja aurinkoisesta olemuksestaan.

 

Saija on ollut ravintola- ja tanssilavakeikkojensa lisäksi mukana monissa konserteissa ja kiertueilla. Hän on ollut mukana myös musikaalin maailmassa muun muassa Kaunis Veera ja Yes Sir antaa polttaa –esityksissä. Joka vuosi Saija tekee myös joulusia konsertteja, joita ovat siivittäneet omat joulujulkaisut, kuten Joululaulu ystävälle ja Pianhan meillä on joulu.

 

Saija on vuosien aikana julkaissut upeita albumeja. Debyyttialbumi julkaistiin omalla nimellä Saija Tuupanen ja sitä seurasi Tartu hetkeen -levy. Uusin sooloalbumi on nimeltään On onni siinä (2014). Syksyllä 2016 julkaistiin Saija Tuupanen – 20 suosikkia -kokoelma-CD.

 

Saija Tuupanen keikkailee iloisen ja ammattitaitoisen eXmiehet-tanssiorkesterin kanssa.

Top