Mikko Mäkeläinen, tanssit, Uittamo

perjantai 05.08.2016 20:00

Mikko Mäkeläinen & Myrskylyhty

Liput 15 e.
Iskelmätaivaan ja Turun oma kirkas tähti Mikko Mäkeläinen tunnetaan, ei pelkästään loistavana laulajana, vaan myös yleisöään viihdyttävänä ammattilaisena ja vahvana iskelmän tulkitsijana. Tumma, tunnistettava ääni ja hurmaava persoona on valloittanut kuulijat kautta maan.

 
Ensimmäinen Mikon single Moskovan valot kuultiin jo vuonna 2000. Vuosien saatossa Mikko Mäkeläinen & Myrskylyhty on julkaissut useita menestyksekkäitä albumeja: Kovaa ja korkealta, Jalat tukevasti ilmassa, Kuumaa asfalttia, Tuhkaa jää, Piru irti ja Mikko Mäkeläinen. Kaksi viimeksi mainittua pitkäsoittoa on palkittu juhlavilla kultalevy-tauluilla. Vuosien varrella Mikko on takonut monia hittibiisejä, jotka ovat soineet radiosoittojen kärjessä. Jouluksi 2015 julkaistiin single Ääni taivaasta, jonka Mikko teki äitinsä muistolle.

 
Mies ja ääni. Karisma. Musiikillista ammattitaitoa. Hyvää yleisöön tarttuvaa meininkiä. Tätä kaikkea on Mikko Mäkeläinen.

 

 
Myrskylyhty-orkesterin kanssa Mikko on keikkaillut jo vuodesta 1998. Tämä kokoonpano osaa viihdyttämisen taidon. Kokoonpano on saanut viimeaikoina erityisesti tanssilavoilta loistavaa palautetta.

Top