Marita Taavitsainen

perjantai 08.06.2018 20:00

Marita Taavitsainen & Tanssiorkesteri Koivu

Liput 15 e. Huom! Alle 25-vuotiaat 10 e!

 

Marita Taavitsainen on kuulunut suomalaisten naisartistien tähtikaartiin jo kahden vuosikymmenen ajan. Vuoden 1995 Tangokuningattareksi valitun Maritan nousu iskelmän tähtitaivaalle tapahtui lopullisesti vuonna 1998, kun jättihitti André voitti Syksyn Sävelen. Voittoa seurannut albumi Salainen puutarha myi platinaa alle kahdessa kuukaudessa. Seuraava albumi, Yksi ainoa katse, myi sekin kultaa.

 

Marita Taavitsainen on palkittu Vuoden naissolistin Emma-palkinnolla. Telvis-äänestyksessä hän on sijoittunut kolmannelle sijalle toimittuaan TV-juontajana Videotreffit-ohjelmassa. Plakkarista löytyy myös Iskelmä Finlandia ja Suomen Euroviisu -ehdokkuudet. Musiikillisen uran ohella Taavitsainen on nähty myös teatterilavoilla.

 

Vuonna 2015 Marita juhli 20-vuotista taivaltaan Tangokuningattarena ja oli mukana mm. Tangomarkkinat-laulukilpailun tuomaristossa. Syksyllä 2015 Marita juhlisti 20-vuotista taiteilijauraansa suurella konserttikiertueella.

 

Marita on vuosien saatossa kieränyt tuhansia tanssilavoja. Lukuisat televisiossakin nähdyt konserttiesiintymiset ovat todistaneet Maritan olevan monipuolinen tulkitsija.

 

Maritan rinnalla soittaa oma Koivu-orkesteri.

Top