Kyösti Mäkimattila, Varjokuva, Uittamo, tanssit

sunnuntai 21.08.2016 19:00

Kyösti Mäkimattila & Varjokuva

Liput 16 e.

 

Kyösti Mäkimattila pitkän linjan muusikko – laulaja – musiikintekijä – artisti – Tangokuningas 2013. Varjokuva yhtyeen kokoonpanosta tuttu Mäkimattila on 50-lukufani, tyylikäs ja vahva tulkitsija, sanavalmis viihteen ammattilainen.
Vuosia Tangomarkkinoita seuranneena vuosi 2013 oli Mäkimattilan ensimmäinen kerta Tangomarkkinoiden tangolaulukilpailussa. Tangokisaan hän on osallistunut aiemmin sävellyskilpailun kautta. Hänen kynästään on lähtenyt yli 200 laulutekstiä, joita ovat levyttäneet mm. Arja Koriseva ja Tomi Metsäketo. Hänelle musiikki edustaa nostalgiaa ja evergreenejä.

 

Kyösti on Varjokuvan matkassa saavuttanut Tanssiorkestereiden Suomen Mestaruuden kahdesti ja suosikkiyhtyeen kanssa on myös tehty useita levytyksiä.
Esiintymispaikoilla Mäkimattilasta huokuu karisma – tyylikäs olemus, voimakas kyky viehättää ihmisiä ja loppuun mietitty lavadesign. Kyösti omistautuu vahvasti retrolinjalle ja etsii alati musiikin helmiä. Levytetyt kappaleet pukeutuvat sujuvasti perinteitä kunnioittavaan asuun, moderneja sovituksia unohtamatta.

Top