hulahula, Hula hula, Yle, maailmanennätys, Robin

perjantai 23.06.2017 20:00

Kari Vepsä & Onnenmaa / Hulahula

Liput 15 e. Olemme mukana Ylen Hulahula / Kaikkien aikojen Juhannustanssit / Koko Suomi tanssii -maailmanennätysprojektissa. Klo 22 raikaa Robinin Hulahula. Olethan mukana? Lue lisää >>

 

Juhannustanssit tanssittaa Kari Vepsä. Kari Vepsä on vuoden 1996 Syksyn Sävel -voitostaan lähtien kuulunut Suomi-iskelmän ykkössuosikkeihin. Miehekästä lämpöä huokuvan Karin laulut ovat koskettaneet suomalaisten sydäntä, mistä todistaa muun muassa Syksyn Sävel -hitin mukaan nimetyn Onnenmaa-pitkäsoiton vuonna 2004 saavuttama platinalevyraja: 40 000 myytyä albumia!

 

Äkillinen menestys ei noussut Vepsän Karille stetsoniin, vaan mies jatkoi nöyrästi keikkailua kansan parissa, ja uutta hittimateriaaliakin syntyi: Tanssin yötä pois, Tää on sun maa, Seitsemäs aalto… Karin pehmeän hyväilevä ääni on kantautunut radioaalloilta iskelmänystävien korviin ja tuonut lohtua kansalaisten karuun arkeen.

 

Kari Vepsän on julkaissut vuosien varrella useita albumeja, muun muassa Onnenmaa, Muistatko ja Elämä on kaunis. Kari itse on esittäytynyt ansiokkaasti myös sekä säveltäjänä että sanoittajana esimerkiksi Muistatko-albumin kappaleissa Yksi meistä ja Erämaa.

 

Sympaattinen musiikki- ja hevosmies on vuosien varrella saanut tunnustusta viralliseltakin taholta: Kari on nimetty ehdolle niin Emma-palkinnon (Vuoden ’97 Miessolisti) kuin Iskelmä Finlandia (2001) -palkinnon saajaksi.

 

Keikoilla Kari Vepsää säestää oma tuttu nelimiehinen yhtye, joka kantaa nimeä Onnenmaa.

Top