perjantai 24.06.2016 20:00

Kari Vepsä & Onnenmaa

Liput 15 e. Juhannusaaton tanssit!

 

Kari Vepsä on vuoden 1996 Syksyn Sävel -voitostaan lähtien kuulunut Suomi-iskelmän ykkössuosikkeihin. Miehekästä lämpöä huokuvan Karin laulut ovat koskettaneet suomalaisten sydäntä, mistä todistaa mm. Syksyn Sävel -hitin mukaan nimetyn Onnenmaa-pitkäsoiton vuonna 2004 saavuttama platinalevyraja: 40.000 myytyä albumia!

 

Äkillinen menestys ei noussut Vepsän Karille stetsoniin, vaan mies jatkoi nöyrästi keikkailua kansan parissa, ja uutta hittimateriaaliakin syntyi: Tanssin yötä pois, Tää on sun maa, Seitsemäs aalto… Karin pehmeän hyväilevä ääni on kantautunut radioaalloilta iskelmänystävien korviin ja tuonut lohtua kansalaisten karuun arkeen.

 

Kari Vepsän on julkaissut vuosien varrella useita albumeja, mm. Onnemaa (platinalevy), Muistatko ja Elämä on kaunis. Kari itse esittäytyy ansiokkaasti myös itse sekä säveltäjänä että sanoittajana, mm. Muistatko-albumin  kappaleissa Yksi meistä ja Erämaa.

 

Sympaattinen musiikki- ja hevosmies on vuosien varrella saanut tunnustusta viralliseltakin taholta: Kari on nimetty ehdolle niin Emma-palkinnon (Vuoden ’97 Miessolisti) kuin Iskelmä Finlandia (2001) -palkinnon saajaksi.

 

Keikoilla Kari Vepsää säestää oma tuttu nelimiehinen yhtye, joka kantaa nimeä Onnenmaa.

Top