Johanna Debreczeni

sunnuntai 24.06.2018 19:00

Johanna Debreczeni & Amorio

Liput 15 e.

 

Takana satoja keikkoja, menestystä kilpailuissa, useita konserttikiertueita, showproduktioita… Kaikkea tätä on Johanna Debreczeni – taidokas laulaja ja musiikin moniosaaja. Johanna tunnetaan tanssittajana, jonka ohjelmisto on vakuuttanut yleisön keikkajärjestästäjistä tanssijoihin ympäri Suomen. Vuoden 2004 Tangokuningattaren menestystä ovat siivittäneet myös laulukilpailut.

 

Johanna on ollut mukana monissa musiikkishow-projekteissa, joissa tanssi- ja esiintymistaito on päässyt esille. Laulun lisäksi rakkaimpiin harrastuksiin kuuluu teatteri ja näytteleminen, joka on johdattunut Debreczenin moniin menestyksekkäisiin rooleihin mm. Tampereen musiikkiteatterissa.

 

Johannan levytykset ovat niittäneet menestystä. Parempaa-albumin hitit saivat loistavasti radiosoittoa. Seuraavan albumi oli nimeltään Lanteet kertovat sen. Singlejulkaisuista Teemme toisemme paremmiksi nousi suoraan sijalle kaksi Yle Radio Suomen soitetuimpien listalla. Uusimpia singlejulkaisuja ovat Aika sulkee ympyrän ja Yksi rakkauden yö.

 

Johanna Debreczenin rinnalla soittaa ammattitaitoinen Amorio-orkesteri.

Top