perjantai 09.06.2017 20:00

Joel Hallikainen & Patajätkä

Liput 15 e. (S-Etukortilla -2 e ale!)

 

Tuhansia lavakeikkoja, TV:n Tuttu juttu -show, konsertteja, Emma-, Telvis– ja Vuoden viihdyttäjä –palkintoja, kultaa, platinaa- ja triplaplatinaa… Kaikkea tätä on mahtunut Joel Hallikaisen pitkälle uralle. Hallikainen tuli suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 1992 hitillään Kuurankukka. Tällä hetkellä Hallikaisen esikoisalbumi on Suomen kautta aikojen viiden myydyimmän albumin joukossa yli 186 000 myydyllä kappaleellaan.

 

Vuonna 2017 tulee kuluneeksi 35 vuotta ensimmäisestä ammattilaiskeikasta, 25 vuotta Kuurankukan julkaisemisesta, ja samaisena vuonna Joel myös täyttää 55 vuotta. Mies on hyvässä iskussa – on nostalgisen kiertueen aika. Suomen kansan rakastaman ’meidän Joken’ voi jälleen nähdä eri estradeilla esittämässä lukemattomia hittejään; Anna vierellesi tulla, Sininen on kesäyö, Kaarnalaivat, Sinulle… ja tietenkin triplaplatinalla palkittu Kuurankukka.

 

Olen innoissani tulevasta juhlavuodesta. Haluan jakaa musiikin ja nostalgiset muistot yleisöni kanssa. Olen valmis, on siis juhlan aika”, iloitsee Hallikainen.

 

Joelin nostalgiakiertue ”Sininen on kesäyö – Joel Hallikainen – 35 vuotta estradilla” kiertää Suomen 100-vuotisessa kesässä 1.5. – 30.9.2017.

Top