janne raappana, uittamo, turku, tanssit

perjantai 01.06.2018 20:00

Janne Raappana & Myrskytuuli

Liput 15 e.

 

Janne Raappana on ollut musiikkitaivaalla jo pitkään. Takana on tuhansia keikkoja, monia levytyksiä ja ikimuistoisia hittejä. Jannen uraa ovat siivittäneet myös soololevyt, Oven avaan hiljaisuuteen (2008), Rakkaus on hulluus (2010) ja Rakkaus ei kuole (2011).

 

Janne muistetaan Taikakuu-yhtyeen riveistä, jonka solistina ja basistina hän toimi viitisentoista vuotta. Vuosien saatossa julkaistiin seitsemän Taikakuu-albumia. Muutama vuosi sitten Janne jättäytyi pois yhtyeestä. Musiikkia Janne ei kuitenkaan ole jättänyt, vaan on tehnyt keikkoja oman yhtyeensä kanssa, jonka laulaja-basistina hän toimii. Lisäksi Raappana on tehnyt erilaisia jazzkeikkoja ja teatteriprojekteja.

 

Tanssit Uittamo, Myrskytuuli

 

Myrskytuuli

 

Myrskytuuli – hyväntuulen orkesteri! Yhtyeen tarina lähti liitoon jo vuonna 2009, kun se esiintyi televisiossa legendaarisen Kesäillan valssi -ohjelman hausbändinä – koko kuuman kesän ajan. Sitä edelsi voitto Viihdyttäjä 2009 -kilpailussa. 

 

Nyt yhtye on kokenut uudistuksen ja sen riveissä soittavat pitkälinjaiset muusikot, joilla on takanaan historiaa monista muista yhtyeistä. Tässä uusi, uljas Myrskytuuli: ”Pääsolistina” ja bassossa, alkuperäisjäsen Petri Hannonen (mm. Sinitaivas, Rainer Friman), kitaristi Anssi Puranen (mm. Hurma) koskettimissa Antero Kulju(mm. Janne Tulkki, Tapani Kansa, Kulkukoirat) ja rummuissa Joni Ketola (mm. 10-tanssi Band). Yhtyeen tuorein jäsen on kitaristi ja haitaristi Juho Paltta, jolla on vahva kokemus teatterialalta. Yhtyeeltä löytyy vahvaa laulutaitoa, sillä kaikkien jäsenten osaamiseen voidaan nostaa myös sana ”laulu”.

 

Tanssiorkesteri Myrskytuulen ohjelmisto koostuu vanhasta sekä uudesta tanssimusiikista ja lisänä bileiltoihin on laajempi pop-ohjelmisto. Myrskytuulen mottona on ”Kaikki tehdään, jotta kaikki viihtyvät”. Myrskytuuli on piipahtanut myös studiossa ja julkaissut useita tanssijalkaan käyviä kappaleita. Pitkäsoitto kantaa nimeä Sirpale onnea.

 

Top