In The Mood ja Suvi Karjula

perjantai 08.09.2017 20:00

In The Mood & Suvi Karjula

Liput 15 e.

 

In The Mood on viihdyttänyt Suomen kansaa jo kymmenen vuotta. Ohjelmiston ja tyylin punainen lanka on edelleen sama: viihdyttävää, jalan alle menevää kitaravetoista, tyylinmukaisesti toteutettua rytmimusiikkia. Tunnelmia erityisesti 50- ja 60-luvuilta – unohtamatta yhtyeen omaa tuotantoa, jonka osuus on kasvamaan päin. Orkesterin energinen esiintyminen on jotain, mikä on koettava paikan päällä.

 

In The Moodista löytyy runsaasti lauluvoimaa: myös stemmalauluihin on panostettu. Yhdessä tämä hulvaton viisikko takaa iloisella, huumoripitoisella, herkällä ja eläväisellä esiintymisellään kaikille juhlamielen.

 

In the Moodin ehdoton valtti on sen muuntautumiskyky. Bändi loihtii vaivatta perinteisen lavatanssi-illan, jonka ohjelmistoa onkin kiitelty siitä, että joukossa on myös valtavirrasta poikkeavia kappalevalintoja. Lavatanssien ulkopuolella In The Mood taipuu niin räväkkään rokki-iltaan ravintolassa, akustiseen keikkaan pubiympäristössä kuin eleganttiin esitykseen konserttisalissakin. In The Moodin omaleimainen tyyli säilyy keikan tyylistä ja paikasta riippumatta!

 

Jäsenet: Ilari Haavisto, Paavo Rahkila, Jukka-Pekka Berg, Dmitri Dmitrenko ja Suvi Karjula.

Top