idän ja lännen tiet, konsertti, turku, uittamo, amadeus lundberg, milana misic

torstai 17.08.2017 19:00

Idän ja lännen tiet

 

Suomen tunnetuimpien laulajalegendojen laulut elävät yhä – Laila Kinnusen ja Olavi Virran tunnetuksi tekemät sävelmät ovat ilahduttaneet jo vuosikymmenien ajan niin levyillä, radiossa kuin televisiossakin. Nyt näiden kahden suurtähden kunniaksi on käsikirjoitettu ainutlaatuinen konsertti, Idän ja lännen tiet. Konsertin loppuunmyyty ensiesitys oli Seinäjoen kaupunginteatterissa heinäkuussa 2016.

 

Lailan ja Olavin laululliset polut kohtaavat Idän ja lännen tiet –konsertissa, jonka tulkitsijoina nähdään itseoikeutetusti Laila Kinnusen tytär Milana Misic sekä paljolti Olavi Virtaa levyilläänkin tulkinnut Amadeus Lundberg. Konsertin musiikista vastaa Juha Tikan orkesteri.

 

Konsertin nimeksi valikoitui Bond-teemana tutuksi tullut laulu Idän ja lännen tiet, jonka Laila levytti 60-luvulla. Lisäksi konsertissa soivat mm. Lazzarella ja Mandshurian kummut sekä Virran laulamina tutuksi tulleet Hopeinen kuu ja Yö kerran unhoa annoit.

 

Esityksessä on istumakatsomo.

 

Liput alk. 30 e:

– TuTon toimisto (Huom! Toimisto suljettu heinäkuun), Sepänkatu 5 b, Turku, p. 02 214 6400

– Koru-Linnea (ark. 10.00-17.30, la 10-15), Eerikinkatu 16, Turku, p. 02 467 5751 (vain käteismaksu)

– Uittamon lippukioski tanssi-iltoina (rajoitettu lippuerä).

– Ovimyynti tapahtumapäivänä vain, mikäli ei ole loppuunmyyty!

Liput alk. 33 e:

– Ticketmaster netissä sekä pisteet kautta maan. Turussa Ticketmasterin myyntipisteet mm. Wiklund, Stockmann, Prismat, K-Citymarketit.

 

Lisäksi Uittamon lippukioski tapahtumapäivinä.

 

idan ja lännen tiet, milana misic, amadeus lundberg, turku, uittamo, olavi virta, laila kinnunen idan ja lännen tiet, milana misic, amadeus lundberg, turku, uittamo, olavi virta, laila kinnunen

idan ja lännen tiet, milana misic, amadeus lundberg, turku, uittamo, olavi virta, laila kinnunen idan ja lännen tiet, milana misic, amadeus lundberg, turku, uittamo, olavi virta, laila kinnunen

Klikkaa kuvia suuremmaksi!

Top