Eija Kantola

perjantai 20.07.2018 20:00

Eija Kantola & Omega

Liput 15 e.

 

Eija Kantola on loistanut tähtitaivaalla jo pitkään kirkkaimpien naisartistien tähtikaartissa. Yhteensä artisti on julkaissut jo 19 albumia, ja hänet on palkittu myös kultalevyillä.

 

Eijan varsinainen laulajanura starttasi vuonna 1992, kun hän voitti Tangokuningatar-kilpailun. Sitä ovat seuranneet Syksyn Sävel -voitto, Suomen Euroviisukarsinnan kakkossija, Emma– ja Iskelmä Finlandia -ehdokkuudet sekä monet konserttikiertueet puhumattakaan tuhansista keikoista, joita taiteilija on uransa varrella tehnyt. 2015 vuoden lopulla Eija palkittiin Kullervo Linna Säätiön tunnustuksella.

 

2012 sensuelli laulajatar juhli 20-vuotiasta taiteilijajuhlavuottaan, joka piti sisällään kaksi suurta konserttikiertuetta ja kaksi albumia: studioalbumin Peili ja tupla CD:n Yön kuningatar – kaikkien aikojen parhaat. 2016 Kantola julkaisi Kadonneet laulut -albumin, joka kätkee sisäänsä vanhoja hittiklassikkoja ”c-kasettiaikakaudelta”. Singlelohkaisuina levyltä on kuulu Vesipisaroiden lauluRakkauden leikki sekä Pikku lurjus. Kesällä 2017, 25-vuotistaiteilijajuhlansa kunniaksi, Eija julkaisi tangon Kuuntele mua Mademoiselle.

 

Eijan rinnalla keikoilla soittaa Omega-orkesteri.

Top