Amadeus Lundberg, Uittamo, tanssit

sunnuntai 09.07.2017 19:00

Amadeus Lundberg & Jani Helenius & Roulette

Liput 15 e.

 

Lahjakas laulaja Amadeus Lundberg hurmaa yleisönsä persoonallisella laulutyylillään ja karismaattisella olemuksellaan. Amadeus on näyttänyt kykynsä myös suurien estradien parrasvaloissa. Amadeusta on usein verrattu niin yleisön kuin musiikkipiirien toimesta nuoreksi muun muassa Olavi Virraksi.

 

Amadeus tuli suuren yleisön tietoisuuteen voitettuaan Tangokuninkuuden vuonna 2009. Tämän jälkeen Amadeus on ollut mukana monessa. Hän on julkaissut albumit Amadeus (2010), Vain rakkaus (2014), Puhu minulle rakkaudesta (2015) ja Poika varjoiselta kujalta (2016).

 

Tanssilava- ja ravintolaesiintymisten ohella Amadeus on konsertoinut vuosien saatossa monissa eri produktioissa. Viimeisimpänä hänet on nähty mukana monessa Susanna Haaviston käsikirjoittamassa ja ohjaamassa nostalgisessa konserttikiertueessa. Vuonna 2014 ensiesitykseen tuli Laulaja Olavi Virta -kiertue, jonka jälkeen Amadeus on keikkaillut myös Idän ja lännen tiet  -produktiossa sekä Muuttuvat laulut – Georg Ots -konserttituotannossa. Tuoreimpina tuotantoina on 2017 keväällä ensiesityksessä oleva Sinivalkoinen ääni – Kari Tapio -konserttikiertue sekä syksyllä 2017 ensi-iltansa saava Siks’ oon mä suruinen – suomalaisen tangon tarina.

 

Top