Amadeus Lundberg, Uittamo, tanssit

sunnuntai 15.07.2018 19:00

Amadeus Lundberg & Jani Helenius & Roulette

Liput 15 e.

 

Amadeus  tuli suuren yleisön tietoisuuteen voitettuaan Tangokuninkuuden vuonna 2009. Hän valloitti tuolloin koko Suomen kansan sydämet laululla Onnemme kyyneleet.

 

Vuoden 2010 alussa Amadeus oli mukana Suomen Euroviisu-finaalissa. Samaan aikaan julkaistiin myös hänen ensimmäinen albuminsa Amadeus.  Sen jälkeen on julkaistu albumit Vain rakkaus, Puhu minulle rakkaudesta, Poika varjoisalta kujalta. Uusi albumi julkaistaan heinäkuussa 2018.  

 

Tanssilava- ja ravintolaesiintymisten ohella Amadeus on konsertoinut vuosien saatossa monissa eri konserteissa ja kiertueilla. Amadeusta on usein verrattu niin yleisön kuin musiikkipiirien toimesta nuoreksi Olavi Virraksi.

 

 

Illan orkestina on Jani Heleniuksen liidaama Roulette-orkesteri. Kokoonpano on tehnyt aiemmin keikkoja mm. Reijo Taipaleen kanssa. Jani Helenius muistetaan myös Kultainen harmonikka –kilpailun voittajana. Lavakeikoille lisää lauluvoimaa tuo kitaristi-solisti Kari Lamervo. Lisäksi bändissä soittavat Vellu Vierikko (basso) ja Petri Parkko (rummut).

 

HUOMIO! Amadeus nähdään kesällä Uittamolla myös Sinun silmiesi tähden -konsertissa yhdessä Milana Misicin kanssa la 25.8.2018. 

 

 

Top